аз ти казах и пак повтарям прозвъни си кабелите от скоростомера до таблото да няма някой прекъснат.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Почна се!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениеаз ти казах и пак повтарям прозвъни си кабелите от скоростомера до таблото да няма някой прекъснат.
Най доброто масло е Traktran 9,но е много скъпо и не си заслужава.Вземи някое за автоматична скоростна кутия и си наред.То аз карах временно,а сега за постоянно с МХЛ-32,но знам,че всички ще скочат да ме оборват и да ми доказват,защо нещо не може да стане,въпреки,че е станало и работи!
Пак наздраве на всички и честита пролет!Тука при нас е голям празник и голям сняг!
Днеска се пият 40 чаши!Аз съм до средата!Last edited by mordohy; d.m.y г., 16:59. Основание: Хронична кретения и местен празник с особености,посочени по гореНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщениеза скоростна кутия ли става въпросНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНе!ЗА хидравликата!кога ще слагаш 16вето
Comment
-
Не става за нищо!Много е дълбок,а мозъците на управниците ни,както навсякъде-плитки!16в ще го слагам най-рано напролет!Сега не е за издънки,а и Алфи ми трябва всеки ден!
Мина ми една еретична мисъл,да не сменявам електрониката и да си оставя и присадя старата на 16в.
Няма да се извинявам на Крис за спама,щото не ми се отваря нова тема,а май и тая сме си я разспамили достатъчно,но пър се чете от всички от сектата!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНе става за нищо!Много е дълбок,а мозъците на управниците ни,както навсякъде-плитки!16в ще го слагам най-рано напролет!Сега не е за издънки,а и Алфи ми трябва всеки ден!
Мина ми една еретична мисъл,да не сменявам електрониката и да си оставя и присадя старата на 16в.
Няма да се извинявам на Крис за спама,щото не ми се отваря нова тема,а май и тая сме си я разспамили достатъчно,но пър се чете от всички от сектата!
Comment
-
Не моята е Магнетмарелли и е по добра от бошовата.Няма дебитомери и прочие простотии.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Да ама чакам идеи,как инжекцион за 90 коня ,ще храни 130 и прочие.Имам нещо в предвид,ама чакам мненияНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Има една схема за работа в два режима когато искаш мощност цък 1ви режим когато искаш икономичен разход цък 2ри режим ! Много е практична но върши работа само при по-мошни двигатели , демек на 90хп няма смисъл да е с 2ва режима !Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Comment
-
може да изхвърлиш и двата и да си сложиш megasquirt ако ти се занимава
http://www.bgsoflex.com/megasquirt.htmlточка
Comment
Comment